Ķīselis – recepte ar CIETI!

Augļus (ābolus, bumbierus, plūmes, rozīnes) noskalo, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un atstāj dažas stundas uzbriest.

Tad pievieno cukuru, vāra, līdz augļi mīksti.

Pievieno atšķaidītu kartupeļu CIETI, samaisa un uzvāra.

Salej traukā, pārkaisa ar cukuru, atdzesē.

Pasniedz ar pienu.

About Par labu Latviju VISIEM!

Par labu Latviju! VISIEM! Par labu Latviju bez "Par labu Latviju!", bez Šlesera un Šķēles zagļu bandas!
This entry was posted in cieti and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s